Magic Wonders

tax ska du ha

1 APRIL

Någon som blivit grundlurad idag?
Jag har inte, än så länge iallafall... sen kanske man kan räkna in dyra köp på apoteket till hundarna... om att det kanske är att bli lurad med tanke på hur dyrt det är! Men ok räknar man till EN hund, inte så dyrt, räknar man till 6 då blir det skitdyrt!

Men vilket fint väder vi har haft i helgen! Oj oj... dock tillbringade jag hela helgen på sjukhuset. Mindre kul.
Mikaela kom in tidigt tidigt lördagsmorgon och klagade på att hon hade jätteont i magen och hade inte kunnat sova på hela natten. Så jag fann inga råd annat än att åka in till akuten med henne. Efter en liten stund hamnade vi på ett rum på barnavdelningen. Hör till saken att min dotter också har sen 9 år tillbaka diabetes som behandlas med pump. Turerna runt hennes magonda var lite fram o tillbaka. Barnläkaren hade inga teorier egentligen från början utan hade henne liggandes på avdelningen mest för att kolla så att det inte var fel på hennes pump. Jag höll på att smälla av! Hade det varit fel på pumpen hade hon legat så högt i sitt blodsocker att det bara stått HIGH på mätaren. Sen ändrade han sig lite och trodde att det kanske var blindtarmen och en kirurg tillkallades. Vid den tiden började hennes smärtor klinga av och kirurgen tyckte inte det fanns fog för att undersöka henne vidare och vi tyckte det var skönt att komma hem. Dock några timmar senare efter att vi kommit hem så kom hon ner o sa att nu hade hon jätteont igen och det var akuten direkt. Där diskuterades det ev urinvägsinfektion.... och lite andra saker. Men det blev bestämt att hon skulle på ultraljud iallafall för att kolla blindtarmen. Och så blev det och denna läkare sa att han definitvt trodde att blindtarmen var inflammerad och inga råd fanns än operation. Så blev det också kl 09.00 söndagmorgon. Nu är allt bra och hon är på väg tillbaka fullt återställd! Och mamma kan pusta ut. Man är ju inte så kaxig när man lämnar sitt barn på operation.

I lördags la Mats ett spår till Ritwa också som vi hade tänkt gå på söndagen, vilket ju inte blev av. Men så igår sa jag till Mats att vi ändå fick gå upp och hämta klämmorna och skanken. Trodde inte att Ritwa skulle klara av det men tog henne med ändå. 2 ½ dygn gammalt spår och hon gick klockrent på det! Fick dock hjälpa henne lite lite vid ett ställe. Stolt matte när hon hittade skanken!!

Och idag fick valparna bada för första gången och det gick bra. Bara det att de såg heltöntiga ut där de sprang runt och glodde på varandra. Kunde inte fatta riktigt varför de var så blöta och luktade så konstigt. Sen spang de runt i huset som galna! laughing

Kommer att jobba resten av veckan så jag kommer inte att hinna med så mycket varken träning eller något annat, så jag får hoppas Mikaela kan träna lite med utställningskopplet iallafall.

Må väl alla och ta aprilskämten för va de är!!

 /nybadadpluppen.jpg/blotvera.jpg /irisibadet.jpg

 

1 apr 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)