Magic Wonders

tax ska du ha

13/1

God morgon! Kl är nu halv 9 och småtassarna sover på mattan i tvrummet! Det efter att ha väckt matte redan halv 5! Ajsingbajsing!! Trötter matte sitter nu och ska ringa till veterinären för vaccinering, chippning och veterinärbesiktning.

Igår va vi och åkte en tur med bilen, meningen var att vi skulle åka till skogen och gå en runda men det blåste ju halv storm så jag tyckte att det räckte med en biltur. Turen gick bra, en av sex spydde så jag få väl säga att det var ett bra resultat. De små liven växer så det knakar och har nu hunnit bli 7½ vecka gamla och har nu blivit avmaskade tre gånger och precis fått klorna klippta. Inget som var direkt roligt, men det är ju inget ovanligt.
Pluppen min stora hane som ska vara kvar här är en riktigt mattegris redan tillsammans med röd. Gul (Evanesco) som varit lite försiktig har tuffat till sig de senaste dagarna och är med nästan hela tiden nu. Hon sitter inte kvar i "valprummet" själv längre när de andra sticker ut. Att vara ute på gräsmattan är heller inget jätteskrämmande längre och vi behöver inte övertala henne mer.

/svartoblondie1.jpg

Expelliarmus och Bombarda Maxima (kallad Blondie) busar.

13 jan 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)