Magic Wonders

tax ska du ha

19/2

Pga lite olyckliga förhållande så fick jag vara hemma från jobbet både igår kväll och idag.
Igår så rök Harry och Tyson ihop så det blev blodvite. Aj aj för Harrys del. Han mår bra nu men man blir lite uppskärrad när det händer för det kan ta illa. Det slutade "bara" med hål i örat denna gången.

Idag så var jag tvungen att vara hemma för min dotter skull och då passade jag på att ta en vandring inne i stan med valparna. Gissa att de drog uppmärksamhet till sig och tur att Mikaela gick med en!
Tror jag gjorde god reklam för taxen idag för det klappades och gullades och pussades på dessa små liv och det var av många många! Kommentar från någon: Jag gillar ju egentligen inte tax. Varför gör jag inte det? De är ju bedårande!
Hoppas att jag har lyckats få någon att ändra åsikt om denna överlägsna ras! ;)

Iris den skruttan var den som var allra duktigast och mest framåt. Hälsade glatt på alla och verkligen visade sin bästa sida. Gick fin fint i kopplet också, fast det gjorde de alla! Pluppen var också ganska kärvänlig av sig, Vera var minst intresserad. Inte för att hon visade sig skygg eller något annat, hon brydde sig inte bara. Och det får man väl acceptera.

Kräkpartyt i bilen fortsätter, dock så minst av Pluppen, han kräktes bara en gång och likaså Iris, men stackars Vera har det lite jobbigare.

Så nu har jag tre små korvar som är ganska trötta trots att det var flera timmar sen vi kom hem.
Synd att det var så dåligt väder bara. Tycker det är så trist med lortiga hundar som kommer in i huset och riktigt grisar ner. Dammsugaren och golvmoppen används flitigt så att jag får väl snart köpa nytt. Men detta är ju något de flesta av oss hundägare känner till.

Tack o lov så blir olyckorna iallafall på nätterna färre och färre och de verkar bli mer o mer taxlika och väcker inte mig så tidigt längre. Det tackar en sliten matte för.

Har även haft lite uppställningsträning och kollande av tänder osv och tja... det gick... mer träning bara.

Ps. Klicka på en av bilderna så blir de större och sen fortsätt att klicka på bilden så "matas" det fram en o en. =)

19 feb 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)