Magic Wonders

tax ska du ha

20/1

Idag har jag och valparna kasat runt lite på vägarna i blåsten och drivorna!
Men det gick bra, gäller att köra efter väglaget. Valparna var så duktiga så och efter mina bestyr inne i stan fick de sen hälsa på på jobbet. Äntligen fria tyckte fyra puppisar som genast kollade läget i bygget. Inga hämmade småtassar här inte.

Bra social träning, men tyvärr lyckades jag nog inte övertala den ena samordnaren på jobbet att köpa en. Attans! =)
Har iallafall köpt koppel till alla idag, jag vet att det kanske är lite sent, men jag har tillgång till stor tomt och så är man kanske lite lite bekväm när det är sånt här väder! Fast NU ska det så klart koppeltränas.

Sen förundras jag över hur snabbt det går för de små puppisarna att lära sig att det är skönt att sova i soffan och att det är riktigt kul att bita sönder trasmattor. Dumt av mig att ha dessa framme... ha ha... ja ja... nästa gång det blir valpar så har jag ju lärt mig detta.

Vägde alla idag också och Pluppen kan sälla sig till de biffiga grabbarna! 2,2kg visade badrumsvågen. Knappt jag vågar ta fram den andra "lilla" vågen för detta endamål längre.
Men Blondie och Leviosa var inte så långt efter Pluppen, bara lilla Alohomora som e liten dock den tuffaste av dom alla!

För en stund sen fick alla lite vomsenor och det gnagas till höger och vänster och så lite morr hörs också ifrån någon hörna.
"Min!!" "Stick!!"

 /soffhang.jpg

Så här ser det ut hemma i soffan hos oss om kvällarna. 

20 jan 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)