Magic Wonders

tax ska du ha

20/3

Borde bli bättre på uppdatera min hemsida, men livet och tiden hinner inte med riktigt. Dessutom har jag i dagarna varit ganska kass så jag har i princip legat i sängen konstant. Detta har så klart medfört att en del saker har stått still. Träningar och annat. Men men... även jag kan bli sjuk... vilket jag har märkt. Är nu på bättringsvägen och det känns ju skönt. Ska ju jobba hela helgen också. Valparna de små mår bra och börjar bli duktigare och duktigare på att hålla tätt inomhus, även om en o annan olycka händer inne. Är det dåligt väder då händer det oftare för det är ju inte roligt att gå ut när det blåser storm och regnar. Då springer ALLA hundarna bara från den ena dörren till den andra. Ja ja... vad göra? Ta på koppel och gå en runda? Ha ha... försök med det! Och med denna blåst vi har haft blir ju taxarna heliumballonger! Inget kul faktiskt. Eller jo kanske lite... Men inte för dom.

Nu närmar sig utställningen i Tvååker också som ska vara den 12/4. Anmälan är gjord och jag har fixat med boende osv. Känns skönt då mina hundar fortfarande kräker en del i bilen, eller lilla Vera sitter mest och saglar nu, men detta med råge! Jag har dessutom införskaffat mig en transportvagn till hundburar och andra saker man ska ha med sig på utställningarna. En befrielse! Inget mer asande på burar, stolar, väskor o fikakorgar! Himmelriket! Och så har jag också köpt mig en cykelvagn till mina hundar. Mest till valparna då... men om jag känner Harry rätt lär han nog tycka att han har en given plats i denna också.

Idag skiner solen i alla fall och det är skönt, även om det fläktar en del. Men hundarna tycker det är skönt att vara ute nu och de letar gärna upp en lugn plats i solen.

Dock har jag ett problem, ett ganska stort problem. HUR FÅR MAN DESSA HYSTERISKA TAXAR ATT SLUTA SKÄLLA PÅ ALLT?! Jag börjar bli ganska trött på detta eviga skällande på precis allt! Och det börjar mina grannar med bli. Harry är värst! Köpte ett antiskallhalsband för över 800:- som tja... varade si så där 1 år. Det funkade bra på Harry som förnärmat satte sig i trappen och totalvägrade att gå någonstans, för gud nåde om han skulle bli frestad att skälla och en dusch träffade honom i näsan!! Har även använt halsbandet på Ritwa men hon bara fortsatter att skälla tills hon har blivit duschad i nosen så mycket att hon inte kan andas, men de gör inget för vid den tiden så är sprayen slut och det är bara att fortsätta att skälla hysteriskt. Jag har en gammal burk med småsten i som jag rister med om jag är ute och då tystnar dom... för någon minut. Fast hör till saken så är minsann inte Tyson ett dugg bättre. Han kan minsann också börja och gå igång som om han såg självaste djävulen utanför. Ritwa går dock snäppet längre. Hon letar upp brister i staketet, kränger sig ut och anfaller! En gång har detta hänt. Men det är ju pinsamt! Staketet är nu helt i sin ordning och taxsäkert, för en stund i alla fall! Så om det är någon som har ett tips eller två är ni välkomna att maila mig!!

20 mar 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)