Magic Wonders

tax ska du ha

26/3

Ledig dag för mig idag... och jag vaknade med en tumme som är stel och svullen! Ont gör det med och jag kan knappt röra den! Och jag som hade tänkt träna spår idag med valparna. Men det blir att ringa vårdcentralen istället. Poängen är att jag inte har slagit i tummen eller på något annat sätt gjort så att den helt plötsligt skulle börja göra ont. Hade inga symtom alls igår kväll när jag gick och la mig. Ja ja... nu börjar krämporna komma! I helgen så va Mikaela jätteduktig och tränade agility med hundarna och Mats tog lite foton. Många bra bilder blev det och jag tror hundarna hade lite kul också. Och NEJ valparna hoppade INTE men de fick prova att springa genom tunnlarna vilket de verkade tycka var en höjdare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har själv inte haft så himla mycket tid till träning men jag har i alla fall badat och klippt tassarna på hundarna. Inte så långt kvar nu till utställningen i Tvååker vilket jag ser framemot.

 Dock har jag nu insett att jag inte kan ha 3 stycken valpar och har nu bestämt mig för att sälja antingen Vera eller Pluppen. Sorgligt sorgligt, men hundarna måste alla få den tid de behöver. Jag vill ju inte ha hund bara för att.

Vera är en liten spillevinka, pigg och alert och social. Tyvärr så har hon det lite jobbigt när vi åker bil. Hon kräks inte lika mycket som innan men hon saglar en hel del. Hon är liten och kommer klart att bli dvärg. Pluppen är den stora lugna jätten. Stor är han väger över 4 kg och kommer med största sannolikhet bli standard. Han går fint i kopplet och har inga problem med att åka bil. Hundarna har fått börja att träna lite spår och det har gått bra. De är anmälda till utställningen i Tvååker och ska följa med dit upp. Jag vill att någon av dom ska komma till ett aktivt hem som är utställningsintresserade och ev spårintresserade. Sen att det skulle hända att någon av dom kanske senare skulle visa sig att inte passa till utställning så är det en sak. Men så klart är det allra viktigaste att de får en MASSA kärlek, uppfostran och träning för att bli bra hundar.

Väl mött mina vänner!

 

26 mar 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)