Magic Wonders

tax ska du ha

28/1

Hundarna har blir duktigare och duktigare på att göra sina behov ute även om det visst kan vara lite jobbigt att gå ut när det snöar och blåser. Fast nu är det inte så himla kallt bara lite mer snöigt! =)
Valparna tycker det är ganska spännande att rusa ut i drivorna och halvt om halvt försvinna i snön. De ger en många skratt de där små men även lite huvudvärk också.
Jag hoppas nu verkligen att det ska komma några snälla människor som absolut inte kan vara utan tax och köpa Blondie och Iris. De är två stycken toppenpinglor! Blondie är dessutom mer eller mindre rumsren redan! Hon är superduktig!

Jag har nu också lite på skoj lagt ut små spår, började med små kycklingbitar! O gissa att det var något som de tyckte om!
Bådar gott för framtiden.

Vägde valparna idag också... och ja... Pluppen han väger 3.2 kg.... fattar inte detta! Ha ha...

Idag har vi åkt bil också och gått en runda i vårt gamla kvarter. Hälsat på flera personer vilket var så spännande. Alla valparna ville så gärna bli klappade och få bita folk i fingrarna av ren lycka! Nej INTE för att de är ilskna och onda!!! Puppisarna är verkligen små sociala liv och de har redan lärt sig att soffan ihopkurade med matte är det bästa.

Det är bara synd att jag inte hinner fotografera eller uppdater sidan så mycket som jag skulle vilja, men att hålla igång arbete, plugg, familj och hundar tar sin tid. Dygnet har ju bara 24 timmar. Tyvärr.....

/pluppen1.jpg 
Iris

 /pluppenblondie.jpg
Pluppen och Blondie

 /tvkvallhososs.jpg
Tvkväll hos oss.

28 jan 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)