Magic Wonders

tax ska du ha

29/10

Ja men det var ju ett lååångt uppehåll!
Livet kom verkligen i mellan och jag har inte haft ork att fixa med sidan.

Så jag har ju lite att skriva om... tror jag! Haha...

Det var ju utställning i Tvååker den 11 oktober och jag hade som i våras hyrt stuga precis vid utställningsplatsen.
Verkligen värt det, för att slippa köra i ottan och vara dötrött.
Så jag satte kosan mot Ullared så klart först på fredagen för att frossa i lite shopping, tänkte att jag kanske kunde hitta lite julklappar till barnen osv. Men fick ett samtal under shoppingen som gjorde att jag totalt tappade lusten. Så jag åkte till stugan och mådde inte så bra. Sen satt det ju i mitt huvud hela tiden även på lördagen. Det var arbetsrelaterade problem.

Iallafall på lördagen knatade jag de där knappt 100 meterna från stugan in i ridhuset och kände mig sliten. Inget kul alls!
Hundarna var på G iallafall vilket jag var tacksam för. Det blev sen en ganska lång väntan, och lite dramatik. Ja det var väl mer än lite egentligen, då en man slutade andas o fick hjärtstopp och ambulansen kom. Mannen kvicknade som tur är till och pratade osv när han åkte iväg. Men the show went on och det gick ganska bra för mina hundar. Fast med tanke på kritiken trodde jag att det skulle resultera i världens flopp. Dock fick alla excellent och Pluppen fick CK. Domare var Perttu Stålberg, vilken jag tyckte var bra. Lugn och sansad. Mina hundar presterade sitt bästa trots lång lång väntan i bur. Duktiga små liv. 

Sen här efter har jag försökt hinna med lite spår med Iris och Pluppen. Lagt ett par nattagamla spår till Iris, men det har inte gått så bra. Hon blir totaltoppad när vi kommer ut i skogen, så jag får byta stategi lite för hennes del.
Pluppen har jag fått ut på ett par anlag och ja... det har gått si så där, men bytte stategi för honom med och häromdagen visade han att han kunde. Dock så var det i senaste laget vi gick och det började mörkna på. Pluppen är inte så glad för mörkret, han är faktiskt lite mörkrädd, plus att vi märkte att hela skogen var orolig, pga jakten så det påverkade honom lite också, men han klarade av spåret toppen ändå! Så jag ska försöka hinna få ut honom på ett anlag för domare så att han med är klar för att ställas i jaktklass när det är dags att åka över till Danmark.

Dessutom fick jag nys på en mycket snygg dansk hane till Ritwa nästa år. Mmmm.... 
Men vi får se hur det bli. Cross my fingers!

Tyvärr har jag inte en endaste liten bild ifrån Tvååker på hundarna. Ja ja...

Nästa omgång och den sista för oss i år är Malmövalp den 9de november. Sen håller vi semester och så får vi se vad 2015 ger oss i utställningsringarna. 

 

29 okt 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)