Magic Wonders

tax ska du ha

8/2

Nu har det varit regn och snön börjar försvinna. Snösmält betyder duktigt smutsiga hundar!
Detta är dock inget som hundarna i huvudtaget bryr som om alls. De rusar in lika glada och lyckliga som de alltid gör. Så detta innebär en massa städande för en nu ganska trött matte. Valparna har bestämt sig för att 05.00 är ett bra klockslag för att vilja komma ut och göra vad de nu behöver och sen rusa runt i huset och hålla låda. Zzz... detta vill INTE matte!
Matte protesterar nu högljutt men det tas ingen notis om detta! Suck... Den enda som nog skulle vilja hålla med mig är nog Harry. Han vägrar hoppa ner från sängen så tidigt, men matte är sadist, ska hon upp ska ALLA upp och ut! Så är det bara!

Jag har nu också jobbat en hel del så jag har kommit efter både vad det gäller träning av 4 st valpar och uppdatering av sidan. Dessutom SKA uppgift 1 i etiken lämnas in idag och den är inte färdig... nu suckas det ganska djupt kan jag säga. Etik är faktiskt ganska tråkigt om jag får säga det, men det finns inte utrymme för något misslyckande så den ska in! 

Idag har det varit ganska ok väder men lerigt och blött ute... pi pi... Vi var tvungna att åka in till stan och alla hundarna fick följa med. Dock började valparna med kräkparty i bilen. Usch... men det är bara ut med fyra små liv och torka rent både bur och hundar. Var och köpte hundmat, en sluträkning som fick mig att faktiskt skippa lite efter andan. Ja ja... upp med plånboken matte! Men till det fick vi två stycken fina ryggsäckar laddat med en skål och vattenflaska. Perfekt till kommande utställningar! Vilket jag nu har bestämt blir i april och på taxklubbens årliga i Tvååker. Så får jag se hur mina puppisar står sig.

8 feb 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)