Magic Wonders

tax ska du ha

Snart slut på den första månaden!

Ja men jisses va tiden den går fort! 
Vi är nu inne i andra halvan av januari månad och det liksom gick av bara farten.
Jag har nu iallafall kunnat gå tillbaka till jobbet efter 1 ½ vecka av värk och annat. Kändes skönt även om jag blev trött fortare, men har man inte gjort annat än legat i sängen så länge så är det väl klart att man är lite seg.

Jag kan också säga att Pluppen som tappade lite mycket i vikt ett tag har tagit igen sig med råge!
Jobbigt för en hane när två tikar löper efter vartannat! Först Iris i oktober/november och sen Ritwa i slutet på december. Lilla lilla gubben! Men han har tagit igen sig med 600 gr! Yes!!
Ritwa den lilla knubbisen har gått ner lite i vikt vilket jag också ville. 400gr så nu väger hon 5 kg prick, inte en direkt klen men ja.... det får bli bra så. Harry har också gått ner lite och väger 6,3 kg vilket jag är nöjd med. Iris är en liten fia och matchar 4.5 kg och jag tror att det är ganska lagom för henne.

Snart börjar ju utställningssäsongen och vi kommer ju att börja i mars som vanligt och sen är det ju taxklubben i Tvååkeri april, som vanligt. Och som vanligt är det Ullared och stuga som gäller. Får jag hoppas. 
Vi är ju på väg att flytta och så klart kommer ju ekonomin att styra hur mycket jag kan åka osv. Sånt är ju livet. Ja ja... jag hoppas ändå att jag kan vara med på de flesta av utställningarna dit vi brukar åka. 
Men vi får väl se! Jag hoppas iallafall på att Pluppen ska fixa sitt anlag och ett öppet minst och lika så Iris. Jag behöver verkligen träna lite mer.... tiden tiden var är du?? Någon som vill hjälpa mig?? =)

 

 /allafickplats.jpg

18 jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)