Magic Wonders

tax ska du ha

Va tiden går!

Men jisses! Har glömt uppdatera sidan helt och hållet!
Det har varit enormt mycket jobb och plugg och så klart massa annat.
Ja november månad flöt på i en rasande fart! Min första kull fyllde 1 år den 22 november, som tyvärr inte firades här då jag jobbade delad tur den dagen och var knappt hemma. 
Fast stolt och glad över mina puppisar iallafall! 

Iris började löpa i slutet av november, så jag har två hanhundar som verkligen har problem. Serenaderna har utlöst varandra så det har hörts i hela byn. Tack och lov har dte börjat lugna ner sig lite nu. Pluppen har gett upp hoppet och har lugnat ner sig så pass att han nu har krupit upp hos mig och vill ha gos. Äntligen! Men Harry har inte gett upp riktigt ännu... gamle mannen! Haha.... uthållig. 

Ja nu är vi inne i december och redan den 15. Julpynt och ljus har tagits fram, iallafall hos oss. 
Till barnens glädje öppnas det nu luckor varje dag. Det är småprylar och godis varje dag. Ja ja... skäm bort dom bara!

Iris och Pluppen har också varit hos veterinären och fårr sin 1 årsspruta plus rabies, så nu kan de åka med vart som helst. Vi planerar ju någon tur till Danmark närsta år. Hade hoppats på att Pluppen skulle klara sitt anlag också så han med kan anmälas i jaktklass sen. 

Vi får se hur det går. Nu kommer väl snart snön också så att det inte är lönt att träna spår och som det har varit den sista tiden har jag inte kunnat träna. För när jag väl har varit ledig så har regnet ÖST ner. Bläää..... 

Begriper inte hur jag ska hinna med allt, men men... min tid kommer väl?

 

15 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)