Magic Wonders

tax ska du ha

Hundarna

 

/005.jpg

C.I.B SEU(V)CH DKU(V)CH Doggside's Paul Harold S18784/2006

Min allra första egna tax. Han är snäll och godmodig och vacker att titta på. Det finns ingen som är som Harry, som låter så mycket som honom utomhus, utan för den saken skulle har något att säga. Han måste bara poängtera att han nog hörde en fågel fisa! Har har gått jättebra på utställningarna men nu har vi packat ner den delen för hans del. Harry är född på Doggside´s kennel i Billeberga och kom till mig när han var 12 v gammal. Dessutom var det hans namn som avgjorde att det var honom vi skulle ha. Jag kan inte påstå att resan med Harry enbart har varit på rosenblad då han har haft en tendens att ha en egen stark vilja. Men det är glömt nu och han springer här hemma som glad pensionär och njuter av livet. Får jag bara tid ska jag se till att gå iväg på de två sista spårproven för ett viltspårschampionat också. Harry gick sin allra sista utställning som veteran i Tvååker i april 2014 och det gick bra. Han visade sig faktiskt se lite glad ut t.o.m. i ringen! Kan säga att jag sörjer djupt att jag inte fick några valpar efter denna fantastiske hund! Jag funderar på att skola om Harry till rehabiliteringshund vilket jag tror han hade passat ypperligt till!

 Uppgifter från SKK    Lite Blandat Med Harry

 

 

Daiwaze Zoritwa Zyntax S32003/2009

Min goa lilla lillfian... Ritwa har jag ställt ganska sparsamt då hon helt enkelt inte hade kroppen för det under en tid. Men nu har hon fått lite mer massa och ser bättre ut. Duktig liten hund på att spåra och räds inget! Hon är verkligen liten men tuff. Spelar ingen roll vilken storlek hennes motståndare är, don't mess with me!
Den 22/11 fick Ritwa äntligen sin första kull. Det blev 6 friska krya små liv, 4 tikar och 2 hannar. Kan inget annat än säga att en bättre mor än Ritwa får man leta efter! Jag köpte Ritwa av Signe Thomasson, Hammenhög, när hon var 1 år gammal och genast utsåg hon mig som sin allra bästa vän. Vart jag än går så följer Ritwa mig! Hon är min ständiga skugga i alla väder. Hon har visat sig ha en ypperlig spårnäsa och 2010 klarade hon anlaget men det var inte förens nu i år 2014 jag hann med en öppenklass och där kammade hon hem en 1a så klart! Riktigt riktigt duktig! Ska försöka få till de andra två spåren med så fort som möjligt!
Foto på valparna här! 

Uppgifter från SKK  RITWAS SIDA

  

 

Magic Wonders Wingardium Leviosa SE11534/2014

Jag har bestämt att Iris ska få stanna hos oss och det är mest för att jag tycker om hennes charm och utseende. Skulle visserligen vilja behålla ALLA mina fina tikar men jag var ju tvungen att välja. Iris har blivit utställd med bra kritik, blev BIM på första utställningen och BIS 2 på andra. Iris är väldigt mjuk och framåt och är med på det mesta. Vi får se vad framtiden har att säga om denna lilla stjärna.

IRIS SIDA

 

 

 

 Magic Wonders Lumos Maximus SE11536/2014

Efter väldigt många turer fram och tillbaka så får han stanna. Denna stora mysiga kille. Pluppen är en väldigt rar och följsam hund. Han tar saker och ting i sin takt men kan fräsa runt om det behövs. Just nu väger han ca 6.5 kg så jag tror väl ändå att han ska mäta in som normal tillslut. Han har också blivit utställd med bra kritik, dock lite påpekan av hans storlek då jag har anmält honom som dvärg. Nu ska jag prova att ställa som normal, så får vi se hur det går.

PLUPPENS SIDA

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)