Magic Wonders

tax ska du ha

1/7

1 juli och var är sommaren?
Kallt och regnigt och jag kan tycka att det är lite synd om dom som har den tidiga semestern nu.
Var tog de varma dagarna i maj vägen? Kom tillbaka!!
Jag ska dock inte ha semester förens vecka 30 med start 23 juli så jag håller tummarna för att värmen kommer då!!

I lördags var vi på utställning i Tollarp (inte så långt hemifrån) och deras årliga inofficiella utställning. Första gången jag är med där. Jag har jobbat alla de andra åren, och ja skulle göra det i år med, men jag fick ledigt!! Snälla på jobbet!
För en gång skull kändes det så skönt att slippa gå upp och snubbla runt innan han där nere fått på sig tofflorna!
Bilen var redan packad och klar så jag i princip gick upp klädde mig åt frukost och satte in hundarna i bilen o körde.
Med tanke på hur vädret hade varit dagen innan och hur prognosen såg ut för dagen tog jag med mig mitt utställningstält, ja har jag nu köpt ett ska jag tusan använda det!! Så jag slet upp sakerna och tänkte att ja men det ska väl inte vara så svårt. Är det inte heller om du gjort det innan! Kan säga att jag blev svett innan jag ens börjat. Men jag hade tur... arrangörerna hade exakt likadana tält uppsatta så jag lummade dit och kollade hur de hade satt upp sina och gjorde sen likadant med förhoppningen att DE hade satt upp tälten rätt! Måtte jag dock slippa göra detta när det regnar! Ha ha... men skam den som ger sig och tältet kom upp... med en liten liten miss som inte spelade någon roll just då iallafall.

/taltet29juni-14.jpg

Sen efter att tältet kommit upp satte jag in sakerna och upp med stolen o sen slog jag ner min rumpa i stolen och kollade i katalogen. En miss... Pluppen stod som dvärg! Nä nä tänkte jag, jag anmälde honom som normalstor! Snabbt bort till ringsekreteraren (en ung trevlig tjej) och förklarade läget. Inga problem, Pluppen blev flyttad. Senare kom en utställare till som hade taxar som nu befann sig i fel klass. Ändring av dessa också och den unga trevliga tjejen började se lite svettig ut. Ingen fara sa jag... det går säkert bra! Så nu fick Pluppen gå själv i sin klass och Iris fick gå mot Koppargläntans Brumma. Den unga trevliga ringsekreteraren klarade uppgiften galant o ingen miss! Starkt jobbat!
När detta var fixat satte jag mig i min stol och försökte få nerverna under kontroll. Va är det med mig och all form av tävling? Fattar inte! Borde vara något bättre luttrad för att fixa det nu förtiden. Men nä... ok... jag har släppt nojjan med att genast kontrollera var toaletterna befinner sig, nästan.

Det gick bra för mina doggisar som fick 1a HP och BIR.
Senare i BISfinalen för valparna var det INGEN mindre hund som gick vidare. Eh? Dåligt...

Och ja... regnet kom! Var jag glad för min ansträngning med att få upp tältet? Va tror ni?
Iris och Pluppen skötte sig väldigt bra. Tysta och lugna och inget stress. Stolt över mina hundar!
Lönar sig att ha med dom så ofta det bara går och överallt.

Har nu också satt mina kylfläktar jag köpte på Teba på prov och de är faktiskt väldigt bra!
Kan verkligen rekomendera dessa.

1 jul 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)