Magic Wonders

tax ska du ha

10/11

Då har vi avverkat årets sista utställning och det var i Malmö på Sydskånska Kennelklubbens inofficiella valputställning.
Och ja jag skulle köra själv till Malmö, hu hu... inte så förtjust i det, men va göra? Bara att bita ihop och "tut" "tut"
Mikaela följde med iallafall, men att ha med henne när man kör är som... ja... till ingen hjälp! Haha...
Men fram kom vi iallafall och det utan att köra fel! Parkering långt ifrån fick vi med men va tusan, vi har ben!

Vi kom på plats i tid och hundarna var glada och tyckte det var kul att hälsa på allt och alla, Läs Iris tyckte det var kul, vi ska nu döpa om Pluppen till mesproppen! Haha... Men han är snäll. Inget morr eller något annat konstigt, han är bara lite försiktig. Iris hittade en väldigt trevlig dalmatiner som ville busa och hon tyckte det var så kul!

Lite väntan blev det ju, men träffade trevliga och goa människor, så det överväger den biten med att sitta och vänta.
Det var en dansk domare som dömde som heter Sören Vesseltoft och han var trevlig. 
Iris gick mot Koppargläntans Brumma och blev 1a. Sen mötte hon Altima´s Rasmus på Luffen och blev BIM, med jättebra kritik, ska inte klaga. Hon var heller inte riktigt på humör, lite trött eller ja... inte helt på G!

Pluppen gick själv, men var väldigt framåt och Mikaela visade honom jättebra!
Så han blev BIR och gick vidare till BIG, där han så klart blev oplacerad. Ingen tax blev uttagen, vilket var skitdåligt! För så dålig kvalitet var det inte på dom. Så klart var det 4 hundar av större ras som gick vidare. Men man börjar vänja sig.

Klockan var ganska mycket innan vi kom ut ifrån mässhallarna och det var mörkt ute. Och jag blev ju direkt störd eftersom jag nu skulle hitta ut från Malmö. Nej inte så svårt, jag vet, men vi skulle då hitta en Mc donalds och jag mitt nöt använde mig av Mikaelas iPhones gps!! BIG MISSTAKE! Den är kass!! Min telefon hade totaldött och jag hittade inte min billaddare, som hade på något märkligt sätt försvunnit. I allafall så blev jag omdirigerad till MOBILIA!!! Och jag blev tillslut hysterisk och körde därifrån i ren panik!!! Hahaha.... hittade inte ens IN till skiten. Fy fasiken va kass jag är! Malmöstad och jag... = BIG NO NO!!

Jag får hålla mig här på landet och ibland blanda mig med lite stadstrafik inne i Kristianstad. Duger gott till mig! Haha...

Nu är det iallafall dags för mig att bege mig till arbetet och göra lite nytta! 

Ha en bra vecka!

 

 

10 nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)