Magic Wonders

tax ska du ha

27/9

Jag ska nog börja utvärdera min mentala hälsa!
Upp i ottan för att asa in hundar och packning och ge sig ut på vägarna, igen, för att gå på utställning, igen!
Men det är så himla roligt!

Idag var det utställning i Hässleholm, inofficiell som de kallar för Gröngölingen.
Jag åkte själv idag, då min dotter var på disco igår till sena kvällen! Men dock gör det mig inget, tycker det är ganska behagligt att vara ensam, det är liksom min egentid på någotvis. Jag och mina hundar.

Det blev en lång väntan idag då taxarna nästan var sist in i ringen, men mina hundar är så duktiga. De lägger sig i buren och bara finns, tills matte sliter ut dom och springer runt lite. Haha... eller ja inte riktigt sliter ut dom kanske.

/140927hundarnaiburarna.jpg

Domare i vår ring var Markus Gisslén, och jag tyckte det gick rätt bra för mina pluppisar. Iris gick först mot Koppargläntans Brumma och blev 1a med Hp och sen fick hon gå mot DKUCH NOUCH SE(V)CH SEVCH Foxfury Chabalym och ja där blev hon ju 2a. Men Iris fick bra kritik så det var jag nöjd över. Sen var det Pluppens tur och han fick gå själv och han gick dessutom väldans bra i ringen! Blev lite snopen faktiskt. Han nästan flög fram. Pluppen fick bra kritik 1a Hp och fick sen gå mot SEU(V)CH SEVCH Nallebackens Qiara (som är nästan dubbelt så stor haha) och slutade som BIM.

Ja sen packade jag ihop, köpte mina rosetter och körde hemåt och lade ytterliga en utställningen bakom mig.
Känns bra i mitt hjärta att jag har fött upp dessa liv och att det går bra för dom. Ritwa och Marley var en bra kombination.

Nu letar jag efter en annan hane till Ritwa att para med till våren och hoppas hitta ytterliga en bra kombination.
Är dessutom så sugen på att lägga till en valp till som inte har någon koppling till mina hundar. Men ja vi får se, ska ju ha tid till de jag har nu med.

Ska jaga ut Mats i skogen nu i eftermiddag till att lägga spår till Iris som får ligga över natten. Hoppas på en bättre runda imorgon med henne än sist.

Väl mött vänner och hoppas ni har haft en trevlig helg så här långt!

/priser140927.jpg

 

27 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)