Magic Wonders

tax ska du ha

3/5

Ja nu har våren verkligen landat i Skåne, även om man får skrapa rutorna på bilen på morgonen vissa dagar.
Men det är rätt så varmt och skönt om dagarna och hundarna njuter verkligen.

I dagarna som gått har valparna som nu är mer än 5 månader gamla, ja jisses va tiden går fort, varit på promenix med mig inne i stan och det gick hur bra som helst. Och i torsdags var vi o firade valborg i Nymölla. Harry fick då stanna hos min mamma då Ritwa löper och jag har inte haft råd att kastrera Harry. Han blir kass direkt så jag hade turen att mamma kunde ha honom nu. Men han lider inte direkt hemma hos mormor... tvärtom! Hrm...

Sen i fredags tog vi hela högen med hundar och gick en rejäl runda uppe på Kjugekull, vilket uppskattades. Valparna behöver tränas och terrängen där är ju ganska kuperad om man säger så.

Ett spår med Ritwa har jag också hunnit med och det gick som vanligt bra. Hade ju bestämt gå prov med henne, först den 19 som blev flyttad till den 29 men den blev också flyttad nu till den 5. Så hoppas det blir av.

Har också fått strålande nyheter från Expelliarmus, Neos, ägare. De hade visat honom på en utställning i Uddevalla och han hade fått fin fin kritik, 1 HP BIR Valp och BIS Valp 3!! De ni!! Stolt och glad uppfödare!
Tackar för den nyheten och bilderna på fina Neo!

Jag kan också konstatera att hundarna har lugnat ner sitt skällande i trädgården sen jag införskaffade antiskallhalsband till alla! Och jag tror nog att grannarna nu ska lugna ner sig också. Ja ja... kan inget annat än hålla med att det har varit ganska jobbigt med deras hystersikt skällande!

3 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)