Magic Wonders

tax ska du ha

6/7

Då var utställningen i Ronneby avklarad för detta året och det gick bra för mina hundar.
Efter att gjort om konstycket att sätta upp tältet, med svetten rinnandes i nacken o pannan, var jag glad för att vi gjorde det. Solen värmde på ordentligt och det blev kvavt som attans. Det var inte för inte man började hysteriskt glo efter de skuggiga platserna! Först ut va Iris som gick mot Koppargläntans Brumma. Fick bra kritik och 1a Hp i Vkl. Sen fick hon BIM mot Koppargläntans Blixten. Pluppen fick gå ensam i sin klass, fick också bra kritik 1a Hp och BIR i Vkl. Nöjd matte!!
Sen var det då bara att vänta till BIS valp som skulle börjas runt 15 tiden. Jag slet ner tältet illa kvickt och sen rusade vi bort till stora finalringen och bänkade oss i skuggan. Orkade inte ta upp tältet igen, utan rent hoppades att regnet inte skulle komma. Enligt smhi så skulle det ev komma en skvätt eller två. DET gjorde det inte! Tack tack! Men det började fläkta lite och efter att ha suttit i blivit överhettade så började jag minsann frysa! ???? ungefär! Tog då hundarna och gick ett varv och kollade vad försäljarna hade att erbjuda för dagen. Pluppen som uppenbarligen var nödig tyckte att ett av deras tält var ett bra ställe att lämna en hög på! Undra om det var vad han tyckte om sakerna? Inget inhandlades dock... även om jag var bra sugen att köpa både det ena och det andra! Som tur va, kanske, gjorde jag av med alla mina cash på rosetterna till hundarna. Ganska dyrt kapitell det. 420:- sug på den! Ha ha... ja ja kostar väl att ligga på topp!

Iallafall uppförde mina hundar sig exemplariskt! Iris är en sån social och sällskapssjuk tjej. Måste hälsa på ALLA oavsett storlek! Från Leonberger till andra små puttehundar! Pluppen och andra sidan är inte lika framåt. Hälsar så där... men tja tycker det går bra att bara titta också. Lille fjanten! Ha ha...

Senare i stora ringen så var det ingen av de mindre hundarna som gick vidare, vilket kanske var lite väntat. Men det var roligt för Mikaela att få den erfarenheten att få gå där!

Så när det hela var klart för valparna lunkade vi bort till bilen som nu hade lyckats bli stekhet! Fräste till gott på skinkorna när man satte sig! På med fläktarna på full fart och det gick från 47 grader till 25. Helt acceptabelt tycker jag. Trötta valpar la sig tillrätta i buren och det ville jag med göra i ärlighetens namn, lägga mig tillrätta alltså! Dock fick jag ju vänta så att vi kunde ta oss hem. Hrm... funderar på att anlita en chaffis till mina utställningar!

Och värmen den fortsätter idag med! Nu är det så t.o.m. taxarna tycker det är lite hett. Ska inte klaga!

Väl mött! Och ha det så gott nu o passa på att skaffa dig en bränna! Sommaren är kort!

/pluppenistoraringen.jpg

6 jul 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)