Magic Wonders

tax ska du ha

7/5

Nu måste jag ta mig tid att uppdatera lite här! I måndags, den 5, åkte vi till Eva Hörnfeldt-Ahlin och gick ett öppetklasspår med Ritwa. Gick det bra eller gick det?? Denna lilla hund är så duktig! Jag bara följde, fattar inte så mycket, men tänkte att va tusan det är bara att hänga på hunden. Vilket jag gjorde. Vi har inte tränat gå på spåret som man ska göra nuförtiden heller med en ruta på 25 kvm, utan jag har börjat med dubbla snitslar. Fast Ritwa tog det ganska så snabbt och drog iväg och jag hängde på. Dock fick hon någon viltkänning men gick på spåret igen. Skotträning har vi heller inte tränat och det gick ju bra. Hon reagerade något men fortsatte sen på spåret direkt i bra tempo. Så en 1a fick vi och klart godkända! Oh yes!! Ska väl inte vara så himla svårt att få till två spår till?? Nu attans ska jag få till det! Ska ha ut Harry med bara, men har bara hunnit och orkat träna en hund åt gången. Tyvärr....

/oppenklass1a.jpg
Domare: Eva Hörnfeldt-Ahlin jag och en superduktig Ritwa!

 

Jag har nu bestämt att lämna ut Pluppen på foder OM den rätta familjen eller personen skulle dyka upp. För dig som skulle vara intresserad så ska du vara aktiv hundmänniska, Pluppen SKA fortsätta att ställas ut och tränas i spår. Så det är absolut ett krav. Så känner du att DU skulle kunna ge Pluppen ett bra kärleksfullt aktivt hem så är du välkommen att höra av dig. Vill du själv inte ställa ut honom så gör jag det så då är det ganska lämpligt att du bor i närheten.

Pluppen är genomsnäll och mysig hund och stabil i sitt psyke. Inte så mycket fart och fläkt utan mer lite sakta lunk.

 

Ps. satt länge och dividerade hurvida det heter EN öppenklass ett ETT öppetklass?!?! Vad heter det??? Eller en öppetklass eller ett öppenklass??? Tusan min hjärna har rent stannat!

Väl mött!

7 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)