Magic Wonders

tax ska du ha

8/10

Men jisses var tar tiden vägen?
Redan oktober... och snart är det... JUL! Haha...
Ahja, oktober och november först och Halloween! Men så klart ska jag jobba natten denna dag den 31 oktober.
Så det blir inte jag som får skrämma några småglin i år. Attans!! Haha...

På lördag är det dags för utställning igen, i Tvååker, igen!
Och jag har i år igen hyrt en stuga på plats. Tyckte det var så bekvämt sist så jag tänkte att det där gör jag om!
Så skönt att slippa gå upp kl 4 på morgonen för att sätta sig och köra 25 mil! Utan nu vaknar jag, förhoppningsvis utsövd och får frukost serverad! Kan inte bli bättre! Så klart blir det en tur till Ullared på fredagen. Ja ja jag vet! 4de gången i år!
MEN jag kan försvara mig med att jag bara varit och där och handlat när det har varit utställningar! :)

 För övrigt på hundfronten har det väl stått lite stilla. Har visserligen gått ett par nattagamla spår med Iris, men det har inte gått så bra. Hon blir fullständigt hysterisk och yrar mest runt. Tar ann spåret bra osv men sen orkar hon inte hålla det då det blir för mycket spring i hennes ben. Ska ta och byta taktik lite och traska med henne en stund i skogen innan så hon blir av med lite energi, så kanske hon lugnar ner sig i spåret sen. Hon tycker ju att det är så roligt att komma ut i spåret lilla damen.
Ska försöka få ut Pluppen och Ritwa med så fort som möjligt. Men nu har vi det där med tiden som ska hålla på och jäklas med mig alltid! Är dock lite mer ledig nästa vecka så jag ska försöka få till några spår då.

/pluggedags.jpg

Pluggar gör jag ju med varje dag när jag inte jobbar och då håller hundarna mig sällskap. Måste vara nära matte, alltid!
Har dessutom fortfarande lite problem med juniorerna! De äter inte... Iris har gått ner från 4.8 kg till 4.5 kg, men vägde henne idag och hon vägde nu 4.6. Pluppen gick från 6.8 kg till 6.6 kg och ligger kvar där. Ritwa den lilla rultan väger 5.3 kg var uppe i 5.4 kg men gick ner till 5.2 kg vilket jag jublade över. Men attans att hon har hittat sätt att gå upp i vikt på! Har verkligen hållt nere på maten och försökt motionera... funkat dåligt. Hrm... Har nu faktiskt bytt foder till ett lite "lättare" så får vi se om det gör någon nytta.

Det var väl allt från mig för denna gången! Väl mött vänner....

 

8 okt 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)