Magic Wonders

tax ska du ha

8/4

Igår la Mats ett spår till Ritwa en bit härifrån vilket jag planerade in att gå idag. Och det gjorde jag... men bläää... sicket taskigt väder det blev. Vi kom ut på spåret Ritwa och jag och då började det ösregna! Jag vet inte om det var det som gjorde det eller om det var något annat men hon tappade spåret precis i början efter första vinkeln. Men jag fick på henne på spåret igen och då var det full fräs och helt klockrent. Men jag hade lite lite problem... att plocka klämmorna efter mig! Det började bli halt och annat i backen och jag såg inget för mina glasögon var immiga och blöta. Ett flertal gånger höll jag sätta mig på min breda bak! Fast mest rädd var jag faktiskt för att vricka fötterna eller något!
Kunde heller inte be Ritwa stanna eller sakta ner när hon väl kom på spåret så bra... så det var bara att försöka hålla tungan rätt i mun och sätta fötterna där det kanske var riskfritt. Mats hade inte gjort det lätt för mig med backar ner och backar upp! Pustade lättat ut när Ritwa hittade skanken.
Dyngsura traskade vi tillbaka till bilen där valparna vid det här laget ylade i stämmor. Kände mig inte så manad att släppa ut dom också så jag åkte faktiskt direkt hem och lade mig i ett varmt bad. Klart Ritwa fick sin belöning i form att köttbullar!  

Ska försöka hinna med att träna puppisarna också lite inför lördagens utställning. Men allt är klart inför den turen iform av bokad stuga osv. Känns skönt att slippa åka upp tidigt på morgonen. På fredagen blir det dessutom ett besök på GeKås! Så klart... ha ha ha...

8 apr 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)